Boka nu

Om oss

FlytttstädningsSpecialisten i Stockholm AB har jobbat med flyttstädning, fönsterputs och hemstädning under många år och har flera tusen nöjda kunder. Vi arbetar ständigt med att förbättra oss, både i vårt yrkeskunnande, erbjudande och personal, vi är öppna och lyhörda för vad våra kunder önskar.

Vi tror att det har tagit oss dit vi är idag och kommer att hjälpa oss att utvecklas in i framtiden också. När du använder dig av FlyttstädningsSpecialisten i Stockholm ska du känna dig trygg och nöjd. För att uppnå detta jobbar vi efter väl utarbetade processer som hjälper företaget och våra anställda att kunna fokusera på det som är viktigt. Att du som kund kommer hem till ett rent hem!

Miljö

För oss är det viktigt att vår verksamhet ger så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi åker i möjligaste mån med kollektiva transportmedel till uppdragen, väjer rengöringsmedel som är skonsamma mot miljön, doserar rätt, återanvänder material samt källsorterar. Vi tar kontinuerligt del av nya rön och riktlinjer kring miljö och hållbarhet.

Försäkring och Kollektivavtal

Våra anställda har kollektivavtal och ansvarsförsäkringar. Schyssta villkor helt enkelt, för alla!

Nöjd kund garanti – Bara nöjda kunder!

Vår kvalitetsgaranti gäller för utförd städning enligt vår checklista som lämnas hemma hos dig eller som vi har gått igenom innan städningen.

Om du inte är nöjd av någon anledning vill vi att du kontaktar oss direkt så att vi har möjlighet att åtgärda eventuella fel, om möjligt gärna på plats vid besiktning av städningen.

Engångsuppdrag besiktas alltid på plats av köparen av tjänsten och städaren efter avslutat uppdrag.

Vi erbjuder även kontorstädning, visningstädning och byggstädning, kontakta oss redan idag för offert!