Boka nu

Flyttstädning

Har du planer på att flytta? Vill du ha en ordentlig genomförd flyttstädning i Stockholm med omnejd? Spara din tid och dina krafter. Koncentrera dig på flytten. Vi tar hand om din flyttstädning och ser till att ditt gamla hem är skinande rent i alla vinklar och vrår när du lämnar det. Vi lämnar inget för köparen eller värden att anmärka på.

Proffsig flyttstädning

Som du vet är det både tids- och energikrävande att flytta från en bostad till en annan. Du måste packa. Du måste bära. Du måste se till att allt kommer med. Och sedan måste du se till att allt kommit fram till den nya bostaden. Helst i helt och oskadat skick. Om du dessutom ska flyttstäda ditt hem själv… Puh, det tar massor av din tid och energi.
Nej, låt oss ta hand om flyttstädningen istället! Vi ser till att alla svåra, jobbiga och krångliga moment blir korrekt genomförda. Vi ser till att ditt hem blir skinande rent så att du, utan problem, får godkänt av värden eller köparen.

Vi städar när du flyttar

Att anlita en professionell flyttstädningsfirma när du ska flytta är en stor fördel. Du kan lugnt släppa kontrollen och samtidigt veta att du lämnar en nystädad, ren och fräsch bostad.
Att du dessutom sparar tid och kan snabbt komma på plats i ditt nya hem är ytterligare ett plus.
När vi är klara med städningen besiktigar vi resultatet tillsammans med dig innan du godkänner vårt arbete. Det minskar risken för en tvist med den nya hyresgästen eller köparen som ska flytta in.

Vi har en lång erfarenhet av flyttstädning

Vi samarbetar med stora och etablerade flyttfirmor och mäklarfirmor. Sammanlagt genomför vi ett 30-tal flyttstädningar i veckan för privatpersoner och företag runt om i stockholmsområdet.

Flyttstädning med garanti

Vi lämnar garantier på att flyttstädningen utförs på ett professionellt och noggrant sätt. Garantin, som gäller för den som flyttar in, innebär att vi snabbt åtgärdar eventuella avvikelser i städningen.

Hör av dig till oss på Flyttstädning Specialisten i Stockholm.
Skicka en intresseanmälan eller ring oss på 08 – 12 13 13 40.

Till höger kan du enkelt räkna ut vad Din flyttstädning kostar.

Du vet väl att vi också utför visningsstädningar? Kontakta oss redan idag för offert.